CharterDirect.nl
Binnen 30 minuten voor u onderweg!

Uniek: Hoogwaardige koeriersdiensten voor een vast all-in tarief van € 0,50 per kilometer. (Zonder verrassingen!)

CharterDirect is in 2018 opgericht vanuit de overtuiging dat koeriersdiensten sneller, beter, efficiënter en goedkoper kunnen worden uitgevoerd. 

Met de voordelen van een flexibele en exclusieve koerier, maar voor vaste lage all-in tarieven. Hierdoor is ons bedrijf gegroeid naar een top 3 speler in de regio Noord-Brabant. 

Via ons eigen wagenpark en ons partnernetwerk beschikken wij over ruim 50 voertuigen met bestemmingen in de gehele EU. Doordat wij onze koeriers vanuit diverse standplaatsen laten rijden en wij geen overbodig personeel hebben is er geen duur bedrijfspand nodig. Daarnaast werken wij met een modern, zuinig en duurzaam wagenpark. Hierdoor kunnen wij ons kosten laag houden. 

Voor slechts € 0,50 all-in uw vracht naar bestemmingen in geheel Nederland en de hele EU.

Dagelijks rijden wij naar tal van bestemmingen in geheel Nederland vanuit Den Bosch, Tilburg en Breda, maar ook naar Internationale bestemmingen in de hele EU.

Omdat wij werken met een laag all-in tarief van € 0,50 per km zijn onze vrachten gelimiteerd tot de volgende afmetingen: lengte 200 cm, breedte 165 cm, hoogte 140 cm en totaalgewicht 800 kg of 2 eu-pallets. Zonder laadklep. Tarief is excl. BTW en eventuele parkeer of tolkosten. Per opdracht is maximaal 2 maal 15 min laad/lostijd inbegrepen.

NIWO Eurovergunning

Ons bedrijf bestaat uit een team van zeer ervaren en vaardige vaklieden met een VOG.

We werken efficiënt, voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en beschikken over een NIWO Eurovergunning. Daarnaast werken wij met een GPS-rittenregistratiesysteem.

DIRECT VRACHT AANMELDEN