CharterDirect.nl
Binnen 30 minuten voor u onderweg!

Koeriersdienst Tilburg

Zoekt u een koeriersdienst Tilburg? CharterDirect.nl behoort tot de populairste koeriersbedrijven Tilburg. Als koerier is CharterDirect snel, betrouwbaar en flexibel. Daarnaast rijden wij exclusief voor onze opdrachtgever, zonder omwegen en met de hoogste spoed. En dat alles voor een vaste lage prijs van slechts € 0,50 er kilometer All-In.

De koeriersdienst in Tilburg, met de belangrijkste voordelen:

  • Wij zijn flexibel en rijden exclusief voor u als klant.
  • Wij rijden in een modern en representatief wagenpark.
  • Wij gaan voor de hoogste service en kwaliteit en zijn binnen 30 min onderweg.
  • Bij ons geen tussenstops voor overladen of bijladen.
  • Al vanaf slechts € 0,50 per kilometer All-In zijn wij voor u onderweg!

Koerier Tilburg met extra service

CharterDirect.nl helpt u graag met extra service. Wilt u dat wij de spullen op zijn plaats zetten? Of moeten ze er meerdere dozen naar de 10de etage? En ook meteen even de lege pallets en dozen meenemen? We doen het graag voor onze kanten. Zo onderscheiden wij ons van andere aanbieders: meer service, meer kwaliteit, meer flexibiliteit.

Spoedje? Binnen 30 minuten op weg!

CharterDirect werkt met een netwerk van diverse standplaatsen van chauffeurs in alle grote steden. Daarnaast beschikken we over de nieuwste auto's. Hierdoor kunnen we altijd snel voor u aan de slag! Koerier Tilburg nodig? CharterDirect maakt graag voor u een aanbod op maat op basis van uw wensen. Bezoek hiervoor onze offerte pagina.